Review Hairextensions Glamour Your Hair

Extensions zijn nog steeds erg in! Iedereen heeft ze of wil ze. Helaas is het niet voor iedereen even evident. Vaste extensions vragen veel tijd en zijn een vrij grote investering. Losse extensions zijn goedkoper maar het is niet altijd even makkelijk om ze in te brengen. Zeker niet als je niet de handigste bent met haar zoals ik. Ik probeerde eerder al eens clip extensions maar het was al snel duidelijk dat het niets voor mij was.

Eerst je haren verdelen, touperen, clipje plaatsen en opnieuw. Uiteindelijk waren er altijd wel een aantal clipjes die zichtbaar waren in mijn dunne haren.

Dankzij Glamour Your Hair heb ik de perfecte extensions ontdekt! De Wire Hair extensions, beter gekend als flip-in extensions zijn zelfs voor de grootste ‘haarkluns’ een makkie om in te brengen!

review-hair-extensions

Wat is Wire Hair?

Wire hair, Flip-in extensions of secret extensions zijn extensions die bestaan uit 1 enkele baan haren die aan het begin vastgemaakt zijn aan een baan stof. Aan de zijkanten van deze stof zitten lusjes met een schuifje. Door dit schuifje zit een licht maar stevig draadje dat je kan vergelijken met een visdraadje.

Hoe werkt het ?

Allereerst moet je het draadje waaraan de stof met haren zit, op maat van je hoofd maken. Dit doe je door de extensions met het draadje over je hoofd te leggen van voorhoofd tot kruin. Je trekt dan het draadje aan tot het de juiste maat heeft. Daarna haal je de extensions voorzichtig van je hoofd en zet je het draadje vast door lichtjes met een knijptang op de schuifjes te knijpen, zodoende dat de draad niet meer kan bewegen.

Als je de extensions op maat hebt gemaakt kan je ze gaan indoen! Het draadje leg je ongeveer 3 à 4 cm van de aanzet van je haren naar het midden toe neer op je hoofd. Om te vermijden dat het verschuift hou ik het met één hand vast terwijl ik met mijn andere hand de baan extensions over mijn kruin richting mijn oren naar beneden duw.

Heel belangrijk is dat je je eigen haren goed geborsteld hebt voor je de extensions in doet!

Daarna ga je met een puntkam je eigen haren over de extensions heen halen. Ik doe het laagje per laagje. Ik begin het liefst achteraan en werk dan zo naar de voorkant toe maar dat is natuurlijk persoonlijk, ja kan het evengoed andersom doen! ?

Om mijn eigen haren mooi te blenden met de extensions borstel ik nadien alles nog eens goed door en ga ik ook nog even met de puntkam voorzichtig door mijn haren op de plaats waar het draadje zit.

review glamour your hair
hairextensions review glamour your hair

Wire Hair in laagjes;

Omdat mijn eigen haren niet makkelijk blenden met extensions omdat de onderkanten vrij recht geknipt zijn en de punten vrij droog zijn en daardoor letterlijk op de extensions blijven liggen koos ik voor de wire hair extensions in laagjes.

Het was de eerste keer dat ik dit zag en ik wist niet eens dat deze versie bestond!
Om een zo natuurlijk mogelijk resultaat koos ik voor de 45 cm ofwel de 140 gram extensions.

Omdat ik niet elke dag extensions draag en eerder occasioneel, koos ik voor de synthetische versie. Je zal verbaast staan van de prijzen van deze extensions! Natuurlijk bestaan de Wire Hair extensions ook in human hair en zonder laagjes. De keuze is ruim en de mensen van Glamour Your Hair staan je graag bij bij het maken van de juiste keuze ;).

Ervaring:

Ik wist niet zo goed welke kleur ik juist moest bestellen, gezien ik verschillende tinten in mijn haarkleur heb. Heb jij hetzelfde probleem of wil je echt 100% zeker zijn van je kleur? bestel dan zeker eerst de kleurenring zo kan je perfect bekijken welke kleur bij je eigen haren matcht!

Ik krijg de extensions thuis gestuurd in een mooi zakje. Als ik het zakje open zie ik dat de extensions nog eens apart in een netje zitten en dat er 2 elastiekjes rond de haren bevestigd zijn om ze mooi samen te houden. De haren zitten vervolgens vastgemaakt aan een kartonnetje met 2 ijzerdraadjes.

Tot mijn grote verbazing waren deze extensions écht makkelijk in te doen! Hoe dan ook, verpest ik het telkens opnieuw met clips. Met deze Wire hair zijn extensions dragen een makkie! Dé perfecte extensions voor haardummies zoals mij dus.

Het gevoel van het dragen van synthetische haren voelde niet vreemd aan. Natuurlijk glanzen ze iets harder dan de human hair. Sommige lossen dit op door er een beetje droogshampoo in te doen zodat ze een tikje ‘doffer’ worden. Ik heb er op zich geen problemen mee en doe gewoon wat extra verzorgende olie in m’n eigen haren zodat deze ook mooi glanzen.

glamour your hair reviews hair

De haren voelen zacht en comfortabel aan.

Ik merk wel dat, als ik een vlecht wil maken en ik een beetje ‘trek’ aan de haren dat de band een beetje verschuift naar de kant waar de vlecht zit. Dit is niet zichtbaar en de extensions gaan er echt niet uitvallen want dat heb ik uiteraard getest, maar ik vermoed hierdoor dat de band stof een beetje te breed is voor mijn hoofd.

Ook deze kan je kleiner maken door er een stuk af te knippen en de lusjes met schuifjes er opnieuw aan te naaien. De volledige uitleg hierover samen met nog een heleboel andere tips vind je terug op de website onder de rubriek Q&A.

In de Wire Hair zit een mooie slag als je ze thuis gestuurd krijgt! Ik heb ze dus gelaten zoals ze zijn omdat ik het op deze manier mooi vond! Ik krul de punten van mijn eigen haren ook lichtjes om ze mooi met de extensions te laten blenden!

Je kan de extensions wel stijlen met een stijltang die niet warmer gaat dan 160 graden! Ook krullen is een mogelijkheid door een trucje toe te passen met zilverpapier!

Weet jij al voor welke extensions jij zal kiezen?

Liefs

Sofie

XoXo

Over de gastblogger

gastblogger-sophieHoi allemaal,

Ik ben Sofie en ben nu bijna een jaar actief als beautyblogger. Ik ben al van kinds af gepassioneerd door makeup en alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. Sinds april 2015 ben ik mijn blog én youtubekanaal gestart. Ik post filmpjes van unboxings, shoplogs enz. Ik schrijf reviews over producten die ik heb geprobeerd en laat hierin weten wat ik er van vond. Hopelijk heb ik jullie hier benieuwd mee gemaakt en nemen jullie een kijkje op mijn blog, youtube kanaal en andere sociale media.

Volg Sofie op INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS & facebook-hairextensions
Bezoek haar eigen blog op: www.beautytestersofie.nl

4 reacties op “Review Hairextensions Glamour Your Hair

 1. Marielle zegt:

  Hoi, zit het ook wel fijn? Die clips trekken toch aan mijn haar en dat irriteert me waardoor ik ga krabben. Misschien toch deze proberen. Maar omdat het een hele band is lijkt me dat wat zwaar. Merk je er wat van?

 2. Tessa De Koninck zegt:

  Beste,

  Ik veronderstel dat ik het beste resultaat zal bekomen door de wire extensions in laagjes.
  40 cm zou ideaal zijn. Enkel de kleur is lichtblond gemixt met donkerblond. Hebben jullie deze kleur?
  Alvast bedankt!
  Met vriendelijke groeten,
  Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons