Review: Mac Nicki Minaj Lipsticks

Mac-Nicki-Minaj-Lipsticks-review

Mac Nicki Minaj Lipsticks

Mac werkt de laatste tijd vaak samen met andere beroemdheden om een nieuwe collectie uit te brengen. Deze keer was Nicki Minaj aan de beurt. Het is niet de eerste keer dat MAC samen werkt met Nicki Minaj, ze is dus niet aan proefstuk toe. Uit de vorige collectie van Mac en Nicki heb ik niets gekocht. Ik weet niet waarom eigenlijk, misschien spraken de kleuren mij gewoon niet aan of had ik op die moment niet echt interesse in iets.

Nicki Minaj Lipsticks

Mac Nicki Minaj Lipsticks

Mac Nicki Minaj Lipsticks vergelijking

Deze keer ligt het net iets anders! Ik was meteen verkocht toen ik de 2 kopstukken van de collectie zag. De 2 lipsticks die Nicki zelf heeft ontworpen zijn helemaal mijn ding! Een vrij lichte roze kleur met peachy tinten en een iets donkerdere nude tint passen altijd wel in mijn collectie. Toen ik de verpakking van de lipsticks zag, kon ik de verleiding niet meer weerstaan en stonden er plots 2 lipsticks in mijn winkelmandje.

In afwachting van mijn bestelling ging ik de lipsticks eens googelen om swatches te zien. Dat had ik misschien beter gedaan voor ik mijn bestelling plaatste maar ja dat was al te laat.
Ik stelde vast dat de lipsticks heel anders uitkwamen van kleur naar gelang je huidskleur. Nicki Minaj is zelf zeker geen licht type dus ik ging ervan uit dat de lichtste roze tint zeker niet te licht ging zijn voor mij. De nude kleur zou sowieso wel goed zijn dacht ik.
Hoe meer ik opzocht op google en youtube hoe meer verschil ik begon te zien. Bij de ene viel die te licht en bij de andere net goed. Het viel me vooral op dat de kleuren toch net iets beter staan bij mensen met een lichtere huidskleur.

Mac Nicki Minaj Lipsticks huid

Mac Nicki Minaj Lipsticks op de huid

Mijn huidskleur is niet echt licht te noemen. Alhoewel ik een rasechte Belgische ben, heb ik een vrij getint huidskleurtje met gelige ondertoon en sta ik bijgevolg ook niet echt met té lichte lipkleuren.
Het was dus in spanning afwachten tot ik mijn exemplaren zou ontvangen vooraleer ik mijn conclusies kon trekken.

Toen ik de lipsticks aankreeg kon ik natuurlijk niet wachten en opende ik meteen de lichtste tint van de 2 genaamd The Pinkprint. Wanneer ik hem opende en de kleur zag, was ik enigszins gerustgesteld. De kleur leek helemaal niet zo licht als ik had gevreesd. De nude kleur, genaamd Nicki’s Nude is iets donkerder en iets warmer van ondertoon.

Toen ik de kleuren effectief op mijn lippen deed, stelde ik vast dat PinkPrint ietsje lichter uitvalt dan de lipstick zelf doet vermoeden. De kleur is dan ook nét iets te licht voor mij. Natuurlijk heb ik op dit moment nog een vakantietintje dus ik denk wel dat de kleur bij me past wanneer ik net dat tikje bleker wordt.

Nicki’s Nude valt ook iets lichter dan je in eerste instantie denkt maar is dé perfecte nude kleur voor mij! Een echt, my lips but better kleurtje waar ik dol op ben!

Beide lipsticks komen in de amplified textuur. Lekker zacht en romig met een satin finish. Het pigment in deze lipsticks is ook echt top! Het enige nadeel van deze lipsticks is dat ze , door hun zachte en romige textuur, snel verschuiven in de huls en dus ook makkelijk afbreken. Draai ze dus zeker niet verder open dan nodig als je ze aanbrengt! Dit geldt trouwens voor alle Amplifieds van Mac. De geur van deze lipsticks vind ik zelf een pluspunt. Het is een subtiele zoete vanillegeur waar ik echt fan van ben!

Mac Nicki Minaj Lipstick

Mac Nicki Minaj Lipsticks verpakking

De verpakking dan. Zoals ik hierboven al verklapte is de verpakking echt heel erg mooi! Geen klassieke zwarte mac ‘kogel’ maar wel een shiny huls in de kleur van je lipstick zelf! Lekker handig en erg mooi! De handtekening van Nicki zit zowel verwerkt in de huls als op het kartonnetje waar de lipstick in geleverd wordt. Ook het kartonnetje heeft de kleur van de lipstick.

Conclusie:

De lipsticks zijn erg mooi en uiteraard hebben ze de gekende Mac kwaliteit. The PinkPrint is voor mij nét dat tikje te licht op dit moment maar zeker nog wel draagbaar met een iets donkerder lippotlood er onder. Nicki’s Nude is voor mij de perfecte nudekleur en zal zeker een van mijn favoriete lipkleuren worden.
Ik raad deze lipsticks zeker aan voor mensen die net die ene tint lichter zijn dan mij voor het mooiste resultaat.

De lipsticks zijn te koop in de Mac stores of via www.maccosmetics.be voor België of via www.maccosmetics.nl voor Nederland.

Liefs
Sofie
Xxx..

Over de gastblogger

gastblogger-sophieHoi allemaal,

Ik ben Sofie en ben nu bijna een jaar actief als beautyblogger. Ik ben al van kinds af gepassioneerd door makeup en alles wat met beauty en verzorging te maken heeft. Sinds april 2015 ben ik mijn blog én youtubekanaal gestart. Ik post filmpjes van unboxings, shoplogs enz. Ik schrijf reviews over producten die ik heb geprobeerd en laat hierin weten wat ik er van vond. Hopelijk heb ik jullie hier benieuwd mee gemaakt en nemen jullie een kijkje op mijn blog, youtube kanaal en andere sociale media.

Volg Sofie op INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS & facebook-hairextensions
Bezoek haar eigen blog op: www.beautytestersofie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons