What’s that smell – Alien by Thierry Mugler

What's that smell - Alien by Thierry Mugler

Alien by Thierry Mugler

Als ik een signature geur op moet noemen weet ik zeker dat ik voor Alien kies! Ja ik weet het, de naam is niet geweldig en klinkt niet heel aantrekkelijk. Toch vind ik de naam perfect bij de geur passen. Als je hem voor je eerste keer opspuit bij de parfumerie is het een ontzettend mysterieuze geur. Je kan niet goed plaatsen waar het naar ruikt en wat je er van vindt.

Geurnoten

In deze geur zit een mysterieuze ambergeur, houtachtige hartnoten gecombineerd met de lichte top noot van Arabische jasmijn. Deze combinatie maakt iedere vrouw verleidelijk en uniek. Vaak krijg ik complimenten over de geur die ik op heb. Het leuke is dat niemand de geur kan plaatsen ook al hebben ze hem zelf ook.

What's that smell - Alien by Thierry MuglerZusjes

Zelf heb ik twee varianten; Alien eau de parfum en Alien eau Extraordinaire. Die laatste is het zusje van de originele Alien. Zelf vind ik de originele Alien wat zwaarder is en gebruik ik deze alleen voor een chique etentje of belangrijke gelegenheden. De Extraordinaire is een wat frissere geur, wel net zo buitenaards maar beter voor elke dag. De geur geeft je een positieve boost!

Beauty’s

Beide flesjes hebben een prachtige vormgeving. Het staat machtig en elegant in mijn kastje met geuren, echt een flesje dat zich onderscheidt van de andere geuren. Alien eau parfum heeft een donkerpaars flesje met goud afgewerkte details, daarin tegen is Extraordinaire gewoon doorzichtig (wel heeft dit flesje ook goud afgewerkte details). Beide flesjes lijken op een markiesvorm geslepen edelsteen, hoe je het ook went of keert, aan het uiterlijk ontbreekt niets .

De prijs tussen beide zit nogal wat verschil in, dit komt omdat ik Extraordinaire een eau de toilet is (precies de rede waarom ik de originele Alien niet heel vaak gebruik). De prijs van de 30 ml eau de parfum is ongeveer €70 euro, de prijs van de Extraordinaire 30 ml is daarentegen rond de €40 euro.

Deze geur is zeker een aanrader! Probeer hem eens uit bij een parfumerie in de buurt, ik weet bijna zeker dat je ook gelijk fan bent. Het is echt een geur die geweldig is om toe te voegen aan je stash!

2 reacties op “What’s that smell – Alien by Thierry Mugler

 1. rietjedecrom54 zegt:

  Hallo allemaal..
  Ik wil zeggen dat ik toen ik jullie site las geheel overtuigd was om vaker op kullie site tenkkmen en bij te houden wat jullie alle posten..
  Ik heb een bestelling gedaan voor de haar producten die ik nodig zal heben voor mijn op as vrijdag ingebrachte extionons ….
  De lijn ruikt heerlijk..

  En de service van jullie was echt perfect …echt waar

  Groetjes van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons