Prachtige Bruidskapsels & Hairextensions

Bruidskapsels & Hairextensions

Je bruiloft is iets waar je wellicht al van jongs af aan van gedroomd hebt. Naast een mooie locatie en een waanzinnige jurk is ook het bruidskapsel een absolute eyecatcher tijdens het sprookjeshuwelijk. Hoe ga jij je haren dragen? Bruidskapsels zijn er in vele soorten, waardoor je alle kanten op kunt!

Vrouwelijke schoonheid

Bruidskapsels kiezen betekent kiezen voor een haardracht die de hele dag goed blijft zitten. Een mooi trouwkapsel moet ook bij je gezicht passen en niet geforceerd staan. Het moet je natuurlijke schoonheid benadrukken en ervoor zorgen dat alle ogen op je zijn gericht. Jij bent immers het stralende middelpunt op deze bijzondere dag. Het is de ideale kans om je van je mooiste kant te laten zien en je haren als ultieme vorm van vrouwelijkheid te benadrukken.

Meer lengte en volume met verschillende soorten hairextensions

Ben je niet gezegend met een lange bos haar van jezelf, dan kun je dit eenvoudig oplossen met hairextensions. Niet alleen creëer je zo meer lengte in je haren, ook ben je verzekerd van een volle bos haar. Met clip in extensions zorg je in een mum van tijd voor langere lokken. Je kunt ze eenvoudig inklikken in je haren en jouw gewenste bruidskapsels creëren. Als je gaat trouwen, is het belangrijk dat je van alles met je haar kunt doen. Human hair extensions zijn dan ideaal. Je kunt gewoon gebruikmaken van haarlak om je kapsel mooi te houden en bent meteen verzekerd van een mooi kapsel tijdens de huwelijksnacht. En met een paar mooie extensions kun je je haren zowel steil als gekruld dragen.

Verschillende bruidskapsels

bruidskapsel-los-haarVeel vrouwen dragen hun haar los op de trouwdag. Deze bruidskapsels zijn ideaal voor prachtige, vintage krullen en lange golven. Maak je krullen met een krultang en enkele haarclips. Zorg er wel voor dat je krullen dezelfde kant op staan, borstel je krullen uit als ze zijn afgekoeld en spuit er tot slot nog wat haarlak over.

bruidskapsel-half-opgestokenHalf opgestoken haar laat jouw lange lokken stralen en is de ultieme combinatie van vrouwelijkheid en chique. Pak verschillende plukken haar en zet ze vast met schuifspeldjes. Je kunt de speldjes laten verdwijnen door enkele plukken haar over de spelden te draperen. Heb je een sprookjesachtige bruiloft? Maak je bruidskapsel dan af met een sluier en tiara.

bruidskapsel-knot

Het knotje is één van de klassiekers onder de bruidskapsels. Het is feestelijk, stijlvol en erg chique. Met jouw extensions zorg je al voor veel volume en een grote knot, maar door je haar wat te touperen bij de haaraanzet krijg je nóg meer volume. Pak losse strengen en bevestig ze één voor één aan het knotje, totdat al het haar op is. Vaak worden ook wat losse lokken voor het gezicht vrijgehouden, die je kunt krullen voor een romantische look.

bruidskapsel-vlechten

Vlechten is heerlijk romantisch en geeft je een super lieve uitstraling. Je kunt voor een strakke en klassieke vlecht kiezen, maar ook de losse variant staat erg mooi. Ga voor een standaard vlecht of leef je uit met een vissengraat vlecht. En vergeet ook de haarlak niet om je vlecht te fixeren. Wat losse steentjes of bloemen in je haar maken deze look helemaal af.

WhatsApp WhatsApp ons