Review: EOS Smooth Stick Lip Balm

Review-EOS-Smooth-Stick-Lip-Balm

Hebben jullie hem al gezien? De nieuwe lip balm stick van EOS. Ze staan bekend om de lip balm in een bolletje. Ook hier heb ik er twee van. Eerlijk gezegd vind ik deze niet geweldig. Ze maken mijn lippen wel zacht maar hydrateren mijn lippen niet genoeg. Wil je weten of deze stick variant beter is? Lees dan snel verder!

Ik zag de nieuwe EOS Smooth Stick Lip Balm bij de DM in Duitsland. Wisten jullie dat make-up en andere beauty producten veel goedkoper zijn in Duitsland! Aangezien ik maar 5 minuten van Duitsland woon doe ik altijd mijn beauty inkopen bij de DM. Deze lip balm stick heeft een nieuwe formule dus ik was meteen nieuwsgierig of die beter zou zijn dan het bekende “bolletje”. EOS zegt het volgende over deze nieuw formule: “EOS lippenbalsem is 95% natuurlijk en vol met antioxidant-rijke vitamine E, rustgevende sheabutter en jojoba-olie om je lippen gehydrateerd en beschermd te houden. Kalmeert je lippen onmiddellijk en herstelt vochtbalans”.

Review-EOS-Smooth-Stick-Lip-Balm before

Reviews EOS-Smooth-Stick-Lip-Balm

Ik ben verast door deze nieuwe formule. De eerste keer dat ik de lip balm aanbracht merkte ik al meteen dat deze veel zachter aanvoelde, maar nu waar het allemaal omgaat. Hydrateert hij ook mijn lippen? Het koste twee dagen om mijn lippen weer mooi zacht te krijgen en zonder velletjes. Zoals jullie op de foto’s zien had ik hele erg last van droge lippen. Ik moet ze altijd heel goed verzorgen maar deze kou van de laatste tijd is het lastig om een goed product te vinden. Dus toen na twee dagen mijn lippen niet meer droog waren wist ik dat hij de test had door staan. Ik heb de smaak/geur Vanille Bean gepakt en wauw I LOVE IT. Een hele neutrale en lekkere smaak. Zoals jullie al lezen ben ik erg enthousiast over deze nieuwe Lip balm. Als je net zoals mij last hebt van droge lippen raad ik deze zeker aan! Je kunt hem hier bestellen.
Zoals je al ziet kost die hier 14,95 euro en bij de DM koste hij maar 2,95 euro dus ik raad zeker aan om hem in Duitsland te kopen als je er toevallig bent!

Ik hoop dat jullie deze blogpost leuk vonden en laat gerust een reactie achter als jullie nog vragen hebben. Tot snel!

EOS-Smooth-Stick-Lip-Balm

Liefs,

Wendy the girl behind Wendeliciously

Over de gastblogger

wendy-gastblogger--profielWil je meer weten over makeup en fashion dan is dit de plek waar je moet zijn. Ik wil jullie inspireren met de dingen die ik doe in mijn leven. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over mijn blog als ik ben. Kom je mee op avontuur?

Nieuwsgierig over wie ik ben als persoon? Ik ben Wendy, een meisje uit het zonnige zuiden van Nederland. In een klein dorpje in Limburg is waar ik altijd achter mijn laptop zit. Ik hou van schrijven en fotograferen, dat is waarom ik mijn blog ben gestart. Welkom in mijn wereld “Wendeliciously”. Ik wil graag de dingen die ik leuk vind met jullie delen op mijn blog. Ik hou van blogs lezen, of course, Youtube en Netflix, reizen, fotografie, makeup, fashion, bakken, Disney, turnen, sporten en leuke dingen doen met vrienden of familie. Naast mijn blog werk ik ook op een kinderdagverblijf met kinderen van 0 tot 4 jaar oud. Dit doe ik met heel veel passie. De kleine glimlachjes op hun gezicht doet mijn hartje smelten. Dit zijn beetje de belangrijkste dingen die mij beschrijven als persoon. Ik hoop dat jullie geïnteresseerd in mijn blog: www.wendeliciously.com en kom snel bij de “wendeliciously family”. Volg mij ook op INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons