Tips zodat je krullen langer blijven zitten

Tips zodat je krullen langer blijven zitten

En dan zie je dat je alleen nog maar slag in je haren hebt.. Dit geldt alleen voor mensen die geen natuurlijke krullen hebben. Als jou dit ook bekend voor komt, lees dan gauw verder voor tips hoe je krullen het langst blijven zitten!

Hittebeschermer

Voor dat je je haar krult moet je altijd een hittebeschermer in je haar aanbrengen!

Geen serum

Als je gedoucht hebt, hoef je geen serum in je haar te doen. Daardoor wordt je haar gladder en zakken je krullen sneller uit. Krullen blijven het best zitten in “stug” haar. Als je natuurlijke krullen hebt, dan is het juist wel handig om een serum te gebruiken, want dan pluist het minder.

Mousse

Het beste is om een mousse te gebruiken en het dan te laten opdrogen. Föhnen is niet nodig. Je haar wordt steviger en de krullen blijven beter zitten. Als je geen mousse hebt, dan kun je ook droogshampoo gebruiken, maar niet te veel.

mooie-krul-in-je-haar

Vochtig maken

Voor dat je een pluk haar krult, kun je het ook eerst vochtig maken.

Hoge stand

Krul het haar op een hoge stand, zodat het minder snel uitzakt. Pak per keer dunne plukjes, dat werkt het beste.

Schuifspeldjes

Als je de krul gemaakt hebt, is het handig om het vast te zetten met een schuifspeldje. Hoe langer je de schuifspeldjes laat zitten, hoe langer én beter de krul blijft zitten.

Haarlak

Sowieso is haarlak handig om je krullen mooi te houden. Het beste is het om de haarlak aan de onderkant van het haar te sprayen als de krullen zijn afgekoeld. Maar hiervoor geldt ook niet te veel, anders zakt het eerder uit.

Haar vast

Als je gaat fietsen, doe je haar dan vast, anders waaien de krullen er zo weer uit.

Papilloten

Als je geen zin hebt om je haren te krullen met de krultang, kun je ook ’s nachts met papillotten slapen. Je hebt dan gegarandeerd een bos krullen als je wakker wordt.

Over de gastblogger

blogger-romyMijn naam is Romy Heurter. Ik ben geboren in ’s-Hertogenbosch en woon daar nu vlakbij in een klein dorpje. Ik ben 20 februari 1998 geboren en ben nu 17 jaar. Ik heb hobby’s als: fashion, fotograferen, voetbal en reizen.

Daarnaast ben ik een eigen blog begonnen over de dingen die ik leuk vind om aan de wereld te laten weten! Voor al over lifestyle, fashion, beauty and travel.

Volg Romy op  INSTAGRAM-HAIREXTENSIONS

Follow my blog: https://lifestylebyromy.wordpress.com/

Liefs Romy XO

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons