Hair Weave Ridderkerk

Hair Weaves is een van de mooiste manieren om haarverlenging te krijgen. Het is een vaste haarverlenging dus het plaatsen en uithalen gebeurt bij een kapsalon. Weaves kunnen op verschillende manieren geplaatst worden, dit is bij elke salon anders. Met de extensions creëer je niet alleen volume, maar ook lengte. Glamour Your Hair gebruikt de beste kwaliteit weave hair extensions.

weave-hair-extensions-human

Weave Extensions / Weft Extensions

Onze Weave Extensions zijn gemaakt van 100% Human Remy Hair en is gemaakt van de beste kwaliteit Indian hair.

  • 1 set is 50 gram en 50 cm lang.
  • 100% GARANTIE op onze weaves!
  • Ook te gebruiken voor Microring Extensions.
  • 100% Remy Kwaliteit, extra zacht en minder knopen in je haar vergeleken met ander “niet remy” en goedkoper haar.
  • De baan is 90 cm breed.
  • De beste kwaliteit, lees hier onze reviews.
39.95
SALE
12.95
SALE
12.95
SALE
12.95
Gratis Hair weave advies

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meer Before & After foto`s.

hair-weave-ridderkerk

ridderkerk-hair-weaves

 

weave-weft-extensions

Weave Extensions met het mooiste resultaat

De weaves is niet geschikt voor elk haartype, het is daarom goed om eerst contact met ons op te nemen. Wij geven gratis professioneel advies en je weet precies wat je kunt verwachten. We luisteren naar je wensen en geven eerlijk advies op het gebied van de kleur, lengte en volume. Je gaat gegarandeerd weg met een glimlach!

Het plaatsen van je Hair weave in Ridderkerk

Samen met wat salons in de buurt van Ridderkerk zorgen we ervoor dat de extensions mooi worden geplaatst en eventueel gekleurd en geknipt. Je weet dus zeker dat je haar mooi gaat worden! Als de extensions niet mooi blenden of je wilt het graag in laagjes kan het makkelijk geknipt worden. Het verven gebeurt als de extensions net niet dezelfde kleur zijn, of als jij een andere kleur wilt. Niemand zult het verschil meer zien tussen je eigen haar en de weaves.

Beste kwaliteit weave hair

Al het haar van Glamour Your Hair bestaat uit Remy Hair en 100% Human Hair. Wat houdt dit nou in? Remy Hair = alle haarschubben staan dezelfde kant op en de weaves gaan minder snel klitten. Het haar blijft dus veel langer mooi. 100 Human Hair = 100% echt mensenhaar, dus geen Synthetisch haar erdoor heen of Fiber Hair. Wil je graag weaves laten zetten in Ridderkerk? Neem dan contact met ons op via de mail of Facebook.

Gratis Hair weave advies

Hair weave Ridderkerk voor de mooiste hairextensions!