Hair Weave Purmerend

Hair weaves zijn vaste extensions en hoef je niet elke dag in en uit te doen. Het schilt dus super veel tijd! De extensions worden op verschillende manieren geplaatst. Denk hierbij aan de vlecht methode of de methode met microringen. Dit verschilt per kapsalon en er is geen vaste methode om de extensions te plaatsen. Glamour Your Hair werkt alleen met de beste kwaliteit Hair Weaves.

Hieronder enkele Before & After foto`s van onze geplaatste weave extensions. Bekijk hier meer Before & After foto`s.

Hair Weave Rotterdam

Weave Extensions met het mooiste resultaat

Met weaves creëer je niet alleen lengte, maar ook volume. Een prachtig resultaat! Weaves zijn vaste extensions en zijn niet geschikt voor elk haartype. Daarom is het van belang om ons eerst om advies te vragen. Het is geheel gratis en dit doen wij via de e-mail of Facebook. Mocht je langs willen komen, dan kan dit natuurlijk ook! Wij zitten in Berkel en Rodenrijs, dichtbij Rotterdam.

Het plaatsen van je Hair weave in Purmerend

Wij hebben een paar salons die we aanraden in Purmerend. De salons kunnen niet alleen de weaves plaatsen, maar ook verven en snijden. Zo krijg je een optimaal en meest natuurlijke resultaat. Meestal moeten de extensions blenden met je eigen haar en als dit teveel opvalt worden de extensions gesneden. Zo valt het mooi in één en zullen andere niet doorhebben dat jij haarverlenging hebt!

Beste kwaliteit weave hair

Met de goede verzorging gaan de extensions minimaal een jaar mee. Op onze pagina kun je allemaal tips vinden over de verzorging van de extensions. Al ons haar is 100% Human Hair van Remy kwaliteit. Dit betekend dat alle haarschubben dezelfde kant op staan en het haar minder snel zal klitten. Samen gaan we voor een optimaal resultaat!

 

Wil jij vrijblijvend advies over onze hair weaves? Neem dan contact met ons op!