Gastblog – Vrolijke Pastelkleuren in je haar

Dit blog is geschreven door onze gastblogger Chantal, zie hieronder voor meer gegevens over deze gastblogger.

Hoi allemaal!

Vandaag wil ik het met jullie graag hebben over mijn obsessie met DE trend van 2015, pastelkleuren voor in je haar.

De hele trend werd eigenlijk populair door Kylie Jenner met haar groene lokken en kort daarna stond heel Facebook vol met plaatjes van de gekste kleuren haar en de leukste kapsels. Super cool natuurlijk maar helaas werk ik zelf in een restaurant waar de gasten eerder gechoqueerd zullen zijn als ze iemand met zulk haar zien lopen, dus mijn haar is lekker heel gewoontjes donker van kleur. Het enige is wel dat deze kleurrijke haarkleuren extra veel verzorging nodig hebben, aangezien in de meeste gevallen het haar eerst opgelicht moet worden voordat je met een pasteltint aan de gang kan gaan.

Denk aan crèmespoeling, haarmaskers, olie en noem het maar op, vooral goede producten. Nu moet ik wel zeggen dat ze tegenwoordig op een hele haarvriendelijke manier het haar kunnen oplichten zonder de heftige bleekmiddelen maar dat neemt niet weg dat het slecht is natuurlijk.

mooiste-pastelkleuren-in-je-haar

Al met al denk ik dat deze trend nog heel wat jaren populair zal blijven en de combinaties nog gekker zullen worden. Wie weet heb ik jullie nu ook wel op een idee gebracht. Er staan genoeg filmpjes online over hoe je je haar in zo’n mooie kleur kan verven maar mijn tip is toch om gewoon naar een kapsalon te gaan want die hebben er meer verstand van en je weet dan ook zeker dat al het haar geverfd is en niet dat je achterhoofd nog voorzien is van een andere kleur, ik spreek uit jarenlange ervaring en heel wat haarkleuren verder maar als je het zelf zo goed kan (denk je), waarom volgt een kapster dan nog een opleiding. Inderdaad. Dus onthoud mijn tips en wees vooral zuinig op je haar!

silver-hair-grey-model

Over de gastblogger

Mijn naam is Chantal, 28 jaar en ik ben gek op haar :)) Wat zal ik eens over mezelf vertellen. Ik ben spontaan, praat graag over mijn passies, altijd opzoek naar uitdagingen, vooral op het gebied van styling en koken, soms sarcastische humor, gek op eten, ik lach eigenlijk altijd, ik hou van een feestje en ik word blij van chocola en me vriend! Ik heb nog geen eigen blogpagina maar die volgt in de toekomst! Het geeft mij een tevreden gevoel om mijn passies met andere te delen! 🙂

Facebook van Chantal`s beauty Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WhatsApp WhatsApp ons