Klopt het dat blonde hairextensions slechter zijn dan andere kleuren?

Net als geblondeerd haar zijn de geblondeerde hairextensions ook beschadigd door de peroxide of andere blondeervloeistof. Probeer zo weinig mogelijk te blonderen en te verven. Blonde extensions hebben een zwaardere behandeling gehad dan donkere hairextensions. Hierdoor zijn de blonde haren, in de basis, slechter dan andere kleuren. Per merk extensions verschilt dit maar houd dus zeker rekening met extra voeden van het haar. De blonde kleuren van Glamour Your Hair zijn net zo goed als de donkere kleuren aangezien het ontkleuringsproces hiervan veel rustiger gaat. Glamour Your Hair heeft daardoor wel hele gezonde blonde hairextensions.

Klopt het dat duurdere hairextensions van betere kwaliteit zijn?

In de meeste gevallen zijn de duurdere hairextensions ook beter van kwaliteit. Om de haarschubben zo min mogelijk aan te tasten, legt de fabrikant een conditioner laagje over de haarschubben heen. Dit laagje van een coating of conditioner verdwijnen na een paar wasbeurten. Dan komt pas de echte kwaliteit van het haar naar boven. Hairextensions van mindere kwaliteit zullen dan droog aan gaan voelen en makkelijker gaan klitten dan bij kwalitatief goede hairextensions. Behandel je hairextensions met extra zorgvuldigheid, zodat je ook van de goedkopere merken een lange tijd kunt genieten.

Maakt het uit of ik dure of goedkope hairextensions uitkies?

Duurdere hairextensions zullen, als het goed is, beter van kwaliteit zijn. Dit houdt in dat ze indirect ook minder verzorging nodig hebben. Wanneer je goedkopere extensions neemt zul je dus meer werk hebben met het föhnen, stylen en verzorgen van je haar. Hierdoor ben je wellicht ook meer geld kwijt aan goede verzorgingsproducten. Per saldo kan het best zo zijn dat je even duur uit zult zijn. De keuze voor een goedkope of dure hairextensions is erg persoonlijk.

Vragen? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.