Hairextensies

Ben je opzoek naar hairextensies? Dan ben je bij Glamour Your Hair op het juiste adres! Wij bieden veel verschillende soorten hairextensies aan in verschillende soorten kleuren en lengtes. Droom je er altijd al van om mooi vol en eventueel lang haar te hebben. Dan is het belangrijk om te weten welke type extensions het beste bij jou passen. Daarom vertellen wij het verschil tussen de extensions die wij verkopen

Clip in hairextensies

Clip in hairextensions zijn de meest voorkomende extensies die niet vast in je haar zitten voor een langere periode. De extensions zijn gemakkelijk te bevestigen in je eigen haar aan de hand van de clipjes. Daarbij zijn ze geheel pijnloos en niet schadelijk als je ze op de juiste manier bevestigd! De extensions zijn te gebruiken bij dun en dik haar maar ook bij kort en lang haar, ideaal dus!

De clip in extensies zijn verkrijgbaar in verschillende banen en in het synthetische hair of het human hair.

Handige tips om zelf je clip in extensions te bevestigen

 

 

Wire hairextensies

Wire hair extensions zijn extensies die vastzitten met een draadje. Het is één van de snelste manieren voor een haar verlenging! Binnen 10 minuten zijn ze bevestigd en binnen 5 seconde verwijder je de wire hairextensies weer. De synthetische wire extensions zijn daarbij ook nog eens verkrijgbaar in laagjes, op deze manier zal het haar natuurlijker ogen als je zelf ook laagjes hebt! Het human hair heeft geen laagjes, maar die kan je gemakkelijk in laagjes laten snijden door een kapper.

Ze zijn verkrijgbaar in het human hair en in het synthetische hair in verschillende soorten en kleuren.

wire hair bevestigen 2019

 

Weave hairextensies

Weave extensions ook wel wefts genoemd zijn extensies die vast in je haar zitten. Dit kan bijvoorbeeld worden bevestigd in je haar door middel van microringetjes. Met het weave hair heb je niet het probleem dat je ze elke dag in en uit hoeft te doen. Dus als je elke dag mooi vol en lang haar wilt hebben dan zijn de weave extensies misschien wel het meest geschikt voor jou!

De weave extensions zijn verkrijgbaar in het human hair.

 

 

 

 

 

 

Ponytail & bun hairextensies

Ook verkoopt Glamour Your Hair mooie ponytails en buns. Vind je het fijn om je haar vast te dragen, maar wil je toch vol en lang haar. Dan zijn deze extensies zeker een oplossing voor jou! Je bevestigd ze binnen een paar seconden en verwijderd ze ook weer binnen een paar seconden.

De ponytails zijn verkrijgbaar in het human hair en in het synthetische hair. De buns zijn verkrijgbaar in het synthetische hair.

 

ponytail-human-hair

FLIP-ON-BUN