Kan je Hairextensions verven

Kan je Hairextensions Verven?

Wanneer je Hairextensions gemaakt zijn van echt human hair, kun je je extensions verven. Let wel op dat je extensions 100% human hair zijn, anders pakt de verf niet en breken de haren alsnog af. Omdat je extensions al een keer eerder zijn geverfd in de kleur die ze nu zijn, raden wij blonderen sterk af. De levensduur van je Hairextensions verkort je op deze manier. Van licht naar donker is echter geen probleem. Wij adviseren om  je Hairextensions maximaal maar 2 keer te verven.
Onze synthetische Clip In en Flip In extensions kun je nooit verven.

Let op: het verven van human hair is op eigen risico en de garantie zal komen te vervallen.

Wat als de kleur niet goed uitpakt?

Om er zeker van te zijn dat de kleur hetzelfde uitpakt als de kleur van je eigen haar, kun je beter eerst een klein plukje voor proberen op je Hairextensions. Omdat je je Hair extensions veel minder vaak wast dan je eigen haar, zal de kleur langer blijven zitten. Je zal je eigen haar dan ook vaker moeten kleuren om dezelfde kleur te behouden als die van je Hairextensions.
Wij zijn er niet aansprakelijk voor als de kleuring niet goed uitpakt.

Welke kleur Extensions moet ik uitkiezen?

Het beste is om eerst een kleur Hairextensions uit te zoeken die jij mooi vind, om vervolgens deze kleur bij je kapper op je eigen haar te laten verven. Hoe minder je uiteindelijk met je extensions doet (wassen/stijlen/krullen/verven), hoe langer ze mooi blijven.
Indien je je Hairextensions toch zelf wilt verven, vervalt de garantie op je extensions.

Hoe Verf je de hairextensions?

Het verven van je hairextensions is niet veel anders dan het verven van je eigen haar. Klik op onderstaande link voor een duidelijke uitleg hierover van een van onze vaste Bloggers.

Hoe kan je je Hairextensions Verven

Kan ik regelmatig mijn uitgroei verven?

Wanneer je zelf je Hairextensions hebt geverfd, dien je de kleur ook bij te houden. Je kan dus een lichte uitgroei krijgen. Het is mogelijk om deze bij te werken, maar let wel op; hoe minder je uiteindelijk met je extensions doet (wassen/stijlen/krullen/verven), hoe langer ze mooi blijven.

Maakt het uit welke verf ik gebruik voor het verven van mijn hairextensions?

Gebruik altijd een merk product met verven, zoals bijvoorbeeld de lijn Color Freeze van Schwarzkopf Professional. Na het verven adviseren wij altijd om je Hairextensions goed te verwennen met een haarmasker en vervolgens een serum of haarolie.

Kun je bruine Hairextensions ook blond verven of blonderen?

Ja, Je kunt je bruine Hairextensions van donker naar blond verven (mits deze van 100% human hair zijn gemaakt), maar wij raden dit héél sterk af. De extensions zijn namelijk al een keer eerder geblondeerd en vervolgens geverfd naar de kleur die ze nu hebben. Het haar breekt direct af en de garantie vervalt van je Hairextensions.

Vragen? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.